Vliegen in een professionele vliegsimulator

Voor bedrijven

Een simulator is een fantastisch relatiegeschenk en een onvergetelijk cadeau voor je medewerkers. Ook als zakelijke klant ben je bij Vliegsimulator.nl aan het juiste adres. Maak eenvoudig een leuke cadeaubon met jouw bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap.

Weet je niet wat je collega of zakenrelatie wil gaan doen? Geef dan een waardebon met een bedrag erop. Er is altijd wat leuks te beleven!

Shop nu

Direct in huis!

Ook zakelijk, eenvoudig geregeld!

Cadeaubon op maat

Je kunt de cadeaubon helemaal naar jouw wensen samenstellen. Met of zonder een datum. En als je wil verwerken we jouw bedrijfslogo in de cadeaubon. Ook kun je een persoonlijke boodschap op de bon vermelden.
Je ontvangt de cadeaubon direct na het bestellen als PDF per mail. Als je wil kunnen we de bon ook opsturen per post. We sturen dan een geplastificeerde cadeaubon en het boekje "Theorie van het vliegen". Een bijzonder geschenk!

Meer over het cadeaupakketje

Factuur voor je administratie

Na het bestellen kun je zelf je gegevens invullen om een factuur te genereren. De factuur is dan direct te downloaden als PDF. Omdat we werken met vouchers, wordt er geen BTW berekend.

Zakelijk betalen

Ook voor zakelijke bestellingen is iDEAL de meestgebruikte betaalmethode in Nederlandse webwinkels. Je betaalt snel, simpel en veilig met je zakelijke betaalrekening via je eigen bank. Je kan ook betalen met een (company) creditcard van Visa of MasterCard, AfterPay Zakelijk of op factuur. Kies je voor betaling aan de hand van een factuur (bankoverboeking) dan kun je ook een kostenplaats en referentie op de factuur vermelden. De verwerking van je betaling bij een overboeking duurt 1 a 2 werkdagen. Na verwerking ontvang je de cadeaubon.

Meer over de betaalmethoden

Compleet en fantastisch cadeau

Alle simulators zijn een bijzonder cadeau. Je kunt de belevenis helemaal naar wens samenstellen. De gelukkige ontvanger kan later uitbreidingen toevoegen, maar dat is niet nodig. Elke belevenis is fantastisch om mee te maken. Er worden achteraf nooit onvermijdelijke kosten berekend. Valt het cadeau niet in de smaak? Dan is omruilen altijd gratis.

Bekijk alle simulators

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?