Vliegen in een professionele vliegsimulator

Over deze zoekopdracht

We hebben voor je gezocht naar vlieglessen, parachutesprongen en andere belevenissen in een straal van vijftig kilometer rondom Spijkenisse. Spijkenisse zelf ligt in Zuid-Holland, Nederland en heeft ongeveer 75.000 inwoners.

In het zoekgebied vallen onder meer de plaatsen Rotterdam, The Hague, Breda, Leiden, Dordrecht, Zoetermeer, Delft, Roosendaal, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Gouda, Alphen aan den Rijn, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Oosterhout, Woerden, Rijswijk, Middelburg, Zwijndrecht, Ridderkerk, Maarssen, Barendrecht, Voorburg en Goes. Dit zijn de vijf­en­twintig grootste plaatsen in de omgeving van Spijkenisse, gesorteerd van meeste naar minste inwoners.

Al deze plaatsen liggen in Nederland.

We hebben in totaal 3 vlieglessen, tandemsprongen en andere belevenissen kunnen vinden in het zoekgebied. Je vindt ze allemaal op deze pagina. De goedkoopste belevenis op deze pagina van de zoekresultaten is Cessna 172 vliegsimulator Gouda voor een bedrag van € 99. De meest gekochte belevenis op deze pagina is Boeing 737 simulator Den Haag.

Wil je meer zoekresultaten, kijk dan even bij het overzicht van alle Vlieglessen en parachutesprongen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?