Wat kost Boeing 737-800 gradingpakket in Lelystad?

De prijs voor Boeing 737-800 gradingpakket in Lelystad is vanaf € 2.299. Deze prijs is voor Pakket van 12 uur. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Gradingpakket

Er wordt gevlogen in 4 of 5 sessies. Het pakket van 12 uur is geschikt voor één of twee personen. Het pakket van 15 uur is geschikt voor maximaal drie personen.

Pakket van 12 uur € 2.299
Pakket van 15 uur € 2.799

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Boeing 737-800 gradingpakket is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 18 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De simulator is volledig realistisch maar niet officieel gecertificeerd.
  • De voucher is een jaar geldig, de eerste trainingssessie moet binnen dit jaar vallen
  • Vliegen buiten kantoortijden is mogelijk
  • Betalen in termijnen is mogelijk

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Boeing 737-800 gradingpakket in Lelystad? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?