Wat kost Boeing 737-800 static training in Den Haag?

De prijs voor Boeing 737-800 static training in Den Haag is vanaf € 149. Deze prijs is voor 1 uur. Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen.

Hoe lang wil je trainen?

De training is beschikbaar vanaf 60 minuten. Voor het trainen voor een grading of assessment adviseren we een sessie van minimaal 1,5 uur.

1 uur € 149
1,5 uur € 229   Meest gekozen
2 uur € 299
3 uur € 449
4 uur € 599

Verder goed om te weten

Ervaring is niet nodig. Boeing 737-800 static training is niet seizoensgebonden, de activiteit vindt dus het hele jaar door plaats. Je vindt de beschikbare dagen ook in de agenda van de belevenis.

Er is een minimumleeftijd voor deelname van 18 jaar. Als je vandaag bestelt is jouw ticket of cadeaubon 2 jaar geldig.

Opmerkingen

  • De gekozen tijd is de vliegtijd in de simulator, gevlogen in één sessie. De briefing en debriefing komen hier nog bij
  • Je mag een tweede trainee meenemen en de tijd verdelen
  • Je vliegt met onze zeer ervaren maar niet gecertificeerde instructeur, deze kan de rol van co-piloot op zich nemen
  • Het is ook mogelijk je eigen instructeur mee te nemen, zonder extra kosten
  • De simulator is volledig realistisch maar niet officieel gecertificeerd
  • De training kan ook in het Engels gevolgd worden
    • Op de locatie Den Haag heb je een QR code nodig om te kunnen deelnemen. Dit geldt alleen voor deze locatie.

Ben je al enthousiast?

Wil je meer weten over Boeing 737-800 static training in Den Haag? Klik dan op Meer informatie om naar de productpagina te gaan. Hier vind je ook foto's, reviews en de agenda met beschikbaarheid. Klik op Zelf Samenstellen om jouw cadeaubon of ticket samen te stellen en te bestellen.

Veel plezier!


Over Eveline van den Boom

Schrijfster van dit artikel is Eveline van den Boom. In 2006 kreeg ze haar eerste vliegles als verjaardagscadeau; een prachtige vlucht over Rotterdam. Dat smaakte naar meer!

In 2010 haalde ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad. In 2011 werd een vliegtuig aangeschaft: een Aero AT-3. Dit vliegtuig vliegt nog steeds mee in de Vliegles.nl vloot met callsign PH-EVB.

Ze schreef de theorieboeken "Theorie van het Vliegen" en "Theorie helikopter vliegen". Deze kan je bestellen bij je vliegles en zijn ook los te koop op Bol.com

Over ons

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?