Over de productgroep Static training

Tijdens de static training ga je trainen met een ervaren instructeur voor een grading of assessment in de Boeing 737 of Airbus A320 static simulator.

In deze productgroep vindt je alleen statische (niet full motion) vliegsimulatoren. We noemen ze ook wel flight simulators of vluchtsimulatoren. Dit zijn professionele vliegsimulatoren die ook gebruikt worden voor de training van piloten. Bij een statische vliegsimulator beweegt de cabine niet mee tijdens het vliegen. Dat maakt de statische vliegsimulatoren wat goedkoper om in te vliegen. Dit zie je ook terug in de prijzen van de arrangementen. Voor de training van piloten maakt dit overigens niet zoveel uit, je kan alle navigatieprocedures perfect oefenen op zo'n simulator.

De simulatoren die je hierboven ziet zijn allemaal van grotere passagierstoestellen, zoals de Boeing 737 en Airbus A320. Dit zijn de toestellen die je kent van de lijnvluchten en vakantievluchten binnen Europa.

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Schiphol.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?