Over de productgroep Vliegangst cursus

Maar liefst 35 van de 100 mensen ontwikkelen vroeger of later een vorm van vliegangst. Hoe kan dat? Vliegangst ontstaat door bijvoorbeeld door onaangename ervaringen. Soms is het, vaak onbewust, overgedragen door mensen uit de directe omgeving. Vliegangst is een flinke belemmering voor vakanties, zakelijke reizen of het bezoek aan familie. Gelukkig is er iets aan te doen en daar helpen wij je graag bij.

Je kunt een vliegangst training volgen in Nederland en België. De trainingen worden gegeven op de locaties Lelystad, Schiphol en in Middelkerke, bij Oostende.

Belevenissen vergelijken

De prijzen van de belevenissen kunnen verschillen. Dit geldt ook voor extra opties en limieten, zoals voor leeftijd, gewicht en lengte. Klik op een belevenis om alles over de locatie en het arrangement te lezen. Of klik op Vergelijk locaties om de verschillen overzichtelijk in een tabel te zien.

Wat is het dichtste bij?

Als je op Toon afstanden klikt en je locatie met ons deelt, dan tonen we je ook de afstanden. Zo kan je zien wat het dichtste bij is voor je: Lelystad, Schiphol of Oostende.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?