Parachutespringen voor het goede doel

Inzameling starten

Parachutespringen voor het goede doel

Parachutespringen staat bij veel mensen op de bucket list. Je weet dat je het een keer gedaan moet hebben in je leven. Maar toch komt het er steeds maar niet van. Misschien helpt het als je een extra duwtje in de rug krijgt?

Laat jouw skydive én het goede doel sponsoren door je vrienden, kennis of zelfs je hele dorp. Want dan is er geen ontkomen meer aan!

Zoals een sponsorloop

Ken je de sponsorloop nog van de basisschool? Je ging rondjes rennen om de kerk. Maar niet voordat je met een briefje langs de deuren was geweest om een bedrag per rondje los te peuteren bij al je buren. Nou, dit werkt precies zo. Maar dan voor grote mensen en met vette vliegtuigen.

Zo werkt het!

Je maakt eenvoudig een inzameling aan via de link hieronder. Kies je goede doel, stel je streefbedrag in en gaan met die banaan. Mocht je nog geen account hebben bij Vliegsimulator.nl dan wordt dat tijdens het aanmaken van je actie meteen geregeld.

In het inschrijfformulier geef je aan wat jouw goede doel is. Je kunt kiezen uit een lijstje van goede doelen waar we al mee samenwerken. Van deze goede doelen weten we de ANBI registratie al en hun rekeningnummer. Je kunt daar meteen mee aan de slag. Wil je zelf een goed doel naar voren schuiven? Dat kan natuurlijk ook; stuur even een mail naar [email protected] en vermeld om welk doel het gaat. Een ANBI registratie is vereist.

Wil je wat anders doen dan parachutespringen? Even goede vrienden! Er zijn meer uitdagingen, zoals vliegen in een trike, paraglider of varen in een luchtballon.

De inzameling

Zodra je inzameling gestart is krijg je een link die je met je hele familie, de buurt en al jouw vrienden op social media kan delen.

Iedereen kan vervolgens een donatie doen. Ze kunnen hun naam vermelden en aangeven of die zichtbaar op de site is. Jij bepaalt zelf of je inzamelingsactie zichtbaar is op de site of alleen voor degenen die de link hebben.

Zodra je genoeg geld hebt opgehaald voor de belevenis, dan krijg je de voucher hiervoor automatisch in je mailbox. Je hoeft hier niets voor te doen. Je inzamelingsactie loopt gewoon door.

Wij betalen het goede doel

Als de einddatum van je inzamelingsactie gehaald is dan maken we het opgehaalde bedrag over aan het goede doel dat je gekozen hebt. Zo geef je jouw donateurs het vertrouwen dat het geld rechtstreeks naar het goede doel gaat.

Veel succes met je inzameling én jouw parachutesprong straks!

Veelgestelde vragen

Wat als er niet genoeg geld is opgehaald?

Als je geld ophaalt voor het goede doel en je haalt niet genoeg op voor de belevenis, dan wordt de hele opbrengst overgemaakt aan het goede doel. Je donateurs krijgen dit bedrag niet teruggestort. Dit vermelden we ook duidelijk bij het maken van een donatie.

Zijn er transactiekosten?

Ja. De donateurs betalen zelf de kosten voor onze betaalleverancier. Deze worden tegen kostprijs doorberekend. Voor een iDEAL betaling is dat € 0,39. Dus als iemand € 10 euro wil bijdragen aan jouw inzameling dan betalen ze met iDEAL € 10,39.

Kan ik meedoen met mijn goede doel?

Als jouw goede doel een ANBI registratie heeft, dan kan je meedoen. Neem even contact met ons op!

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?