Vliegen in een professionele vliegsimulator

Corona update 20 april

De vlieglessen gaan weer door! Vanaf 3 maart 2021 zijn we weer begonnen met vliegen. Passagiers mogen ook mee, als ze allemaal uit hetzelfde huishouden komen. Er is wel een uitzondering gemaakt voor parachutesprongen. Vliegsimulatoren en dronelessen waren eerder alweer opgestart of zijn tijdens de lockdown niet gestopt geweest.

Het is op dit moment heel erg druk met boekingen. Veel mensen hebben gewacht met reserveren tot de versoepelingen aanstaande waren.

Wil je in de komende maanden gaan vliegen? Boek dan zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Wat gaat wel door en wat niet?

Wel door gaan:

Niet door gaan:

  • Cessna 152 simulator
  • Airbus A320 simulator
  • Parachutesprongen (tot 1 mei niet mogelijk)
Heb je al gereserveerd?

Neem bij twijfel of je vlucht doorgaat even contact op met de locatie waar je gereserveerd hebt. Je hebt de contactgegevens per mail gekregen. Je kunt ze ook opzoeken op www.vliegles.nl/reserveren met je bonnummer.

Extra lang geldig

Ook al zijn de meeste vlieglessen nu weer begonnen, de geldigheid van de bonnen die je koopt blijft anderhalf jaar. Deze actie loopt door tot eind maart. Daarna zal de geldigheidstermijn weer aangepast worden naar een jaar.

Bestaande bonnen ook langer geldig

Bestaande cadeaubonnen worden verlengd met de tijd dat er niet gevlogen kon worden. Voor het aanvragen van een verlenging en de voorwaarden kijk je bij onze Coulanceregeling Corona. Het verlengen kan niet telefonisch of via onze chat.

 

Voorzorgsmaatregelen

Vliegscholen en -clubs vallen onder de niet-medische contactberoepen:

  • Mondkapjes zijn verplicht in de openbare ruimte, dus ook bij vliegscholen en tijdens het vliegen
  • Kom niet met teveel mensen naar de locatie. Liefst alleen de deelnemers (leerling en passagiers) en een eventuele chauffeur. Kom ook niet veel eerder dan de afgesproken tijd
  • Zorg dat je een identiteitsbewijs (paspoort of ID kaart) bij je hebt
  • Kom niet naar de locatie als je verkoudheidsklachten of koorts hebt

Blijf gezond en veel vliegplezier!

Like onze Facebookpagina om op de hoogte gehouden te worden over de situatie rondom Corona:

Veelgestelde vragen over Corona

Ik wil een nieuwe afspraak maken, hoe doe ik dat?

Het maken van een afspraak kan alleen via de Reserveringspagina. Bel of mail ons niet voor het maken van een afspraak. De planning wordt door de locaties zelf gemaakt en wij kunnen je daarmee dus niet helpen.

Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?