Reviews Boeing 737 simulator The Hague

4.9

out of 5

16 reviews

4.9 out of 5

16 reviews

5 stars
14
4 stars
2
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Valentijn
Standdaarbuiten

· October 2021

Super

  • De voorbespreking waar de technische aspecten werden besproken. de uitleg tijdens de vlucht. echt heel goed.
Make-A-Wish Nederland (18)
Hilversum

· July 2021

Geweldig! Marc is hier geweest voor zijn wens bij Make-A-Wish en heeft ervan genoten. Hij heeft super veel geleerd en hij had het idee dat hij in een echt vliegtuig zat en daarvan de piloot was! Er werd ook een super leuke en leerzame uitleg gegeven door Peter.

  • De hele ervaring was top!
Jeroen Langbroek (52)

· July 2021

Ik heb alleen als ‘passagier’ in de simulator gezeten. Ik was met mijn dochter van 18 mee die de ‘piloot’ was. Ze vond het bijzonder leuk. Ook als ‘passagier’ heb ik genoten.

  • Zeer plezierige en kundige instructeur. Hij vertelde ons ervaring te hebben in het onderwijs. Dat was goed te merken. We waren natuurlijk volstrekte leken, maar hij legde op een aangename en onderhoudende wijze uit wat er zo al in de cockpit moet gebeuren. Hij nam uitgebreid de tijd. De vlucht zelf - meerdere eigenlijk want hij liet mijn dochter enkele malen starten en landen - was bijzonder om mee te maken. We hadden voor de 1,5 uur vlucht gekozen en de tijd vloog voorbij. Na afloop kreeg mijn dochter nog een certificaat als aandenken. Was het geld dubbel en dwars waard.
  • We hebben geen minpunt kunnen ontdekken.
Sam Akkermans (18)
Koewacht

· April 2021

Geweldig leuk!

  • Fantastische simulator en een fijne docent.
Paul (55)
Alphen aan den Rijn

· September 2020

Erg leuk om te doen.

  • Mooie Sim met erg mooi beeld.
    Gastvrij, goede briefing
  • Locatie op industrieterrein, al hoewel natuurlijk wel op voormalig luchthavengrond.
Carlo Slag (49)
Almelo

· August 2020

Een unieke beleving en heel realistisch

  • Goede, vriendelijke instructeur die je allerlei cases liet uitvoeren
  • Locatie
Betsie du Plessis (49)
Heemstede

· May 2020

Het was een cadeau voor mijn man. Hij vondt het geweldig!! De simulator is heel realistisch. Echt een aanrader!

  • Leuk en vriendelijke ontvangst, en een goede uitleg
Patricia (46)
Hellevoetsluis

· March 2020

Het was een cadeau voor mijn man Alexander voor zijn 50e verjaardag. Hij vond het een geweldige ervaring. Ik zat erachter en het was echt heel leuk. Het lijkt levensecht allemaal. Zeer aardige rustige instructeur.
Aanrader !

  • Het lijkt alsof je echt vliegt, zijn over onze woonplaats 'gevlogen',
    vriendelijke, lieve instructeur
  • Het gebouw/kantoor zelf straalt niets uit, nogal saai en gedateerd
Robert (33)
Berlicum

· January 2020

Geweldig!

  • Goede uitleg en ultieme ervaring
  • Geen idee, naar mijn ervaring prima verzorgd
Remco (24)
Utrecht

· December 2019

Goede en duidelijke begeleiding, heeft me veel geleerd en was een leuke ervaring!

Ton (54)
Driehuizen

· December 2019

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • Gemoedelijk sfeer en leerzaam, fijne instructeur Peter.
  • Geen, ga zo door.
Joeri of Vliegsimulator.nl:
Bedankt voor je superrrrrr goede review!
Jeroen (39)
Amersfoort

· November 2019

Met een vriend voor het eerst in een echte simulator 'gevlogen' . Wel ervaring met een simpele PC vliegsimulator maar dit is echt fantastisch. Ook een leuke en kundige instructeur. Ik probeer zeker vaker te vliegen.

  • Mooie simulator en goede instructeur.
  • Geen
Alexander (38)
Zierikzee

· October 2019

Samen met mij broer een simflight kado gekregen. We hebben het allebei heel erg naar ons zin gehad. Een heel leuke ervaring om een keer gedaan te hebben. We hebben onze kinderen (6 en 4) ook meegenomen en zo mochten mee kijken in de cockpit. Niet alleen wij maar ook onze kleine mannen hebben een hele leuke middag gehad en op de koop toe nog een leuk presentje voor onze 'kleine piloten'.

  • Wordt uitgebreid de tijd genomen om je te informeren. Echt leuk om te doen!
  • Geen.
Karin (39)
Schiedam

· June 2019

Ik heb de ervaring cadeau gegeven, en mijn vriend vond het geweldig!!

  • De tijd die de instructeur gaf een uitgebreid uitleg en zijn vriendelijkheid zijn echt plus punten.
  • Eigenlijk niets!!
Andras (45)
Berkel en Rodenrijs

· May 2019

Bijzondere en realistische ervaring voor mijn zoon (12)

Pesclevei (37)
Schiedam

· February 2019

Warm welcome . friendly and professional atmosphere. It exceeded my expectations. I highly recommend

  • Professionalism, location, reception
  • Time spent too short
Joeri of Vliegsimulator.nl:
Thank you very much for your good review! We look forward to seeing you again.

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more