Fly on a professional flight simulator

Vliegsimulator.nl experiences

Read reviews from other customers. This is how they experienced their flying lesson, parachute jump or other flying experience at Vliegsimulator.nl. These are the most recent reviews.

Flying lessons
No experience needed18,951 boughtCustomers rate us with a 9.7English speaking instructors
Narcis
Rosmalen

· November 2021

Geweldige ervaring!! Gaan wij vaker doen😍
Communicatie met de locatie was ook geweldig, namen altijd erg snel de telefoon op en erg aardig! Echt een top-ervaring gehad! Bedankt vliegles.nl!!

  • Erg leuke instructeur, mochten gelijk zien waar we in zouden gaan vliegen, legde alles goed en duidelijk uit en mochten zelf bepalen waar we heen wilden vliegen
  • Geen minpunten!
Narcis's experience:
Cessna flying lesson Aachen
Cessna flying lesson Aachen

Aken (Duitsland)

Also available in Aachen

Fam van Zijl
Uitgeest

· November 2021

De simulator was een bijzondere ervaring voor onze jongens, vooral dankzij de leuke en geduldige uitleg van piloot Davy die van alles goed kon uitleggen.

Fam van Zijl's experience:
Niels Walter
Woerden

· November 2021

Aanrader!

Het begint al bij de vriendelijke ontvangst op locatie gevolgd door een interessante en vrij complete uitleg aan de mock up.

Het vliegen met de simulator is echt heel gaaf omdat het super realistisch aanvoelt. Ook wordt je tijdens het vliegen goed begeleid en leer je veel over het besturen van een Boeing 737-800NG

Ik kom zeker nog eens terug!!!

  • Duidelijke uitleg
    Compleet
    Vriendelijk ontvangst op locatie
    Leerzaam
    Prijs/kwaliteit
  • Een onmiddellijke carrièreswitch zit er helaas niet in :P
Niels Walter 's experience:
Jack van Eijk
Barendrecht

· November 2021

Ontzettende leuke ervaring, en echt een aanrader. Ik heb deze simulatie van mijn vrouw cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Deze ervaring overtrof mijn stoutste verwachtingen. Waanzinnig leuk!!!! Het lijkt inderdaad ook net echt.

  • Theo is een hele fijne instructeur, en gelukkig ook héél geduldig. Het vliegen met zo'n groot vliegtuig, en de handelingen die je ook zelf allemaal moet verrichten.
  • Helemaal niets
Jack van Eijk's experience:
Remco Huizing
Leeuwarden

· November 2021

Heel leuk om even te ervaren hoe het is om piloot te zijn! De simulator is levensecht

  • Heldere ondersteuning, realistisch
  • Geen
Remco Huizing's experience:
Remco steijn
Hilversum

· November 2021

Goede les en goed gegeven en veel kennis opgedaan

  • Instructie praktisch en duidelijk
  • Nvt
Remco steijn's experience:
Drone flying lesson Almere
Drone flying lesson Almere

Almere

Also available in Almere Stad

Wilma Rook
Dwingeloo

· November 2021

Ontzettend leuke instructeur, ik had de les aan mijn zoon kado gegeven, hij heeft zijn brevet maar door druk gezin heeft hij dat niet bij kunnen houden. Hij heeft er erg van genoten.

  • Het was gewoon heel leuk en gezellig met een leuke instructeur.
  • Wat mij betreft niets.
Wilma Rook's experience:
Joël
Rotterdam

· November 2021

Enorm leuke ervaring. Fijne instructeur die met veel enthousiasme aanstekelijk vertelde over de basisbeginselen van het helikopter vliegen.

Het vliegen zelf was ongelofelijk gaaf, zelfs voor de mensen die mee waren om te kijken. En het materiaal zag er piekfijn uit.

Dat de zon scheen en de lucht strakblauw was maakte het geheel compleet! Een prachtdag!

  • Enthousiasme en openheid van de instructeur en zijn collega’s.
  • Geen minpunt, wel een tip.
    Extra materiaal bij de uitleg zou het geheel nog levendiger maken.
Joël's experience:
Wim
Rotterdam

· November 2021

Het was een geweldige ervaring.
Na een uitgebreide inleiding vlieg je zelf in een 737. Volkomen levensecht. Als je nog geen vliegfanaat was, word je het hier wel. Absolute aanrader

  • Heel goede en vriendelijke begeleiding. Deskundige inleiding en vooral veel spannende starts en landingen.
  • Geen enkele
Wim's experience:
Rafa
Amsterdam

· November 2021

Very good experience to see whats going on in the cockpit of the place. After a conversation about the expectations and what you want to learn and find out, you go into the simulator when some flights are perform and you can participate actively if you want.

  • Give you more security to know and understand all that its done for you in a comercial flight in the cockpit and to understand the plane dynamics.time flights when having fun, but Theo spend a great deal of time with us solving any doubt that we had.
  • -
Rafa's experience:
Ben van Dongen
's-Gravenzande

· November 2021

Heel erg Leerzaam veel geleerd over de drone

  • Goede uitleg door de leraar
  • Wat mij betreft niets
Ben van Dongen's experience:
Richard Heijnsbroek
Hoogvliet

· November 2021

Goede ontvangst, een enthousiaste leermeester die zijn best deed om de technische achtergrond van het vliegen uit te leggen. Voor een non piloot als ik, maar wel als luchtvaartenthousiast een leuke verrijking. De minuten in de simulator werden goed benut. Een zeer reële ervaring die ik echt fantastisch vond.

  • Eigenlijk alles was gaaf, van kleine vlucht voorbereiding, take off, bochtenwerk t/m de landing.
  • Het enige minpunt?? de tijd was te kort.
Richard Heijnsbroek's experience:
Ramon

· November 2021

Heel positief

  • Heel.positief
Ramon's experience:
Yuri Antelo Barbosa
Amsterdam

· November 2021

I absolutely loved the experience, the staff was very friendly, and the flight was incredible. We did a lot of amazing acrobatics, and I got to fly the plane all the way back to the airport myself. I strongly recommend the experience!

  • The experience of doing several different acrobatics in the air, and the attention given by the pilot throughout the process.
  • There was a miscommunication in the day from the staff to the pilot, so the entire session was not video recorded as originally expected. A suggestion would be to add a step on the checklist to verify if the flight should be recorded, before moving to the hangar. Unfortunately I don't have any pictures in the airplane to share on the "Photo of your day" option below.
Yuri Antelo Barbosa's experience:
Vidja
Rotterdam

· November 2021

Super tof! Leuke ervaring, ervaren en gezellige instructeur met veel kennis. Heel leuk om als cadeau te doen/krijgen.

  • Zelf sturen en instructies krijgen. Een grote pluspunt was de zonsondergang waardoor de lucht mooi roze gekleurd was.
  • -
Vidja 's experience:
Chris Snoek
Zwijndrecht

· November 2021

Precies zoals verwacht.
In een woord geweldig

  • De Simulator
  • Geen
Chris Snoek's experience:
Rick
Utrecht

· November 2021

Wat een geweldige ervaring! Enhousiaste instructeur, goede communicatie vooraf en een fijne sfeer op Hilversum. M’n twee oudste kids mochten mee, die hebben ook enorm genoten.

  • Het boekje met theorie vantevoren is erg volledig, heel leuk! Ik mocht (na een korte overhoring ;)) heel veel zelf doen.
  • Haha, mensen vooral adviseren een langere duur te boeken. De tijd vlóóg (ook) voorbij!
Rick's experience:
Henriëtte
Houten

· November 2021

Geweldig!

  • We hebben ons huis vanuit de lucht gezien en natuurlijk was het erg leuk om zelf te vliegen :-)
Henriëtte's experience:
Troy Cramer
Almere

· November 2021

Het vliegen was helemaal geweldig, ik vond het leuk hoe snel ik controle kreeg en hoe relaxed de piloot was met het mijzelf laten uitvinden.
De stunt manoeuvres waren stukken heftiger dan ik had verwacht, maar dat was alleen maar beter. Hier kan geen enkele achtbaan tegenop.

  • Al het bovenstaande, en ik was blij dat elke stunt manoeuvre van te voren werd uitgelegd voordat het gedaan werd. Misschien is het standaard, maar ik kon mij er in ieder geval goed op voorbereiden. Ook dat ik nog steeds de control licht kon blijven vasthouden tijdens de stunts was erg leuk.
  • Tijdens de intro werd mij verteld dat ik nog specifieke informatie zou krijgen na de video. Die heb ik nooit gekregen. Het was ook geheel onduidelijk wanneer we precies gingen vliegen, een mogelijk toilet bezoek voor het vliegen was bijvoorbeeld fijn geweest.
    Ondanks dat de piloot heel vriendelijk was en het geweldig deed, was het soms moeilijk de piloot te verstaan vanwege het niet vloeiend Nederlands.
    Als laatst, het was misschien leuk geweest om van te voren te weten wat ik wel en niet zou kunnen doen terwijl ik aan het sturen was. Ik wist niet hoe ver ik kon gaan op het moment dat we boven het stunt gebied vlogen.
Troy Cramer's experience:
Maxime
Amsterdam

· November 2021

Super leuk om te doen!

  • Goede uitleg en echte belevenis.
  • Geen
Maxime's experience:

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more